Over Allways transport

Expeditie en zeevracht; loods en container; kubieke meter en verhuizing; laden en lossen; import en export; douane en documenten en sinds kort ook vriesloods en vriesgroepage.

Een kleine greep uit wat kreten die wij elke dag op kantoor horen wanneer wij voor u aan het werk zijn. Onderwerpen waar wij ons dagelijks mee bezig houden en waar onze expertise ligt. Voor het transport van al uw goederen overzee bent u bij ons aan het juiste adres! Zo kunt u met een gerust hart alles aan ons overlaten.

Op de website staat de informatie om u verder te helpen. Maar wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om uw vragen en wensen tot in detail te bespreken en te realiseren.

Allways Transport is sinds 1985 uw zee- Ʃn luchtvracht expediteur. Wij ontzorgen u graag bij al uw zendingen. Verschepen van commerciƫle goederen, diepvriesproducten of een verhuizing wordt vanaf het begin tot het einde vlot en prettig geregeld.

Of dit nu gaat om het afhalen van goederen in bijvoorbeeld Italiƫ of Zweden, het verzekeren van uw goederen, de douane documenten, het verpakken van goederen of de opslag. Onze klantenservice zal alles perfect voor u regelen en u zult continu op de hoogte worden gehouden waar de goederen zich bevinden. Wij zijn staan open voor al uw wensen.


Waarom Allways Transport?

  • Allways Transport heeft alle benodigde kennis in huis en is op de hoogte van de actuele regels die gelden op bestemming
  • Wij spreken het vakjargon en zijn hierdoor bekend met alle type ladingen
  • Import en export wereldwijd
  • Wij kennen de weg met de vele transportmogelijkheden die er zijn
  • Wij zijn expert in onze markten en zijn ruim 30 jaar actief op de Antillen en de internationale verhuiswereld
  • Om de relatie met onze wereldwijde agenten en klanten te intensiveren houden wij goed contact en brengen wij hen regelmatig een bezoek. Bovendien wordt elke drie maanden de Caribbean bezocht.
  • Allways Transport is goed bereikbaar en zorgt voor een vlotte opvolging van al uw vragen.

Allways Transport kent alle wegen.
Direct vanaf de start in 1985 is Allways Transport actief geweest op de markt van de Caribbean, Suriname en internationale verhuizingen. Waar in het begin vooral particulieren en verhuizers werden bediend, volgden later commerciƫle bedrijven, instanties en overheden. Allways Transport behandelde veel verschillende soorten vrachten en projecten. Voornamelijk over zee, maar ook luchtvracht wordt door Allways Transport dagelijks verzorgd. Sinds juli 2018 biedt Allways Transport als enige expediteur diepvriesgroepage aan vanaf Nederland naar Aruba, Bonaire en CuraƧao.

AEO_logoIn 2011 is Allways Transport door de douane gecertificeerd als AEO bedrijf.Ā 

Sinds 2014 hebben wij een grote douane-entrepot C loods tot onze beschikking waar wij de export, import en transitocontainers overslaan. In de loods werken wij met onze eigen mensen en eigen materialen. Zo houden wij uw kostbare goederen in het oog en zorgen voor een vlotte informatiestroom naar onze opdrachtgevers.

De loods biedt vele douanefaciliteiten maar ook: verpakken, ompakken, inpakken en verkoop van verhuisverpakkingen en dozen. Hier geldt ; geen opdracht te groot of te klein. We doen het allemaal en elke dag.

Allways Transport werkt onder de NEDERLANDSE EXPEDITIEVOORWAARDEN – NL en wij zijn aangesloten bij BZE organisatie van Zeehavenexpediteurs en internationale Logisitieke Dienstverleners Alg-Exp-Voorw-BZE

Schuiven naar boven